.

.

MEILUGANG Мажите Електрични Жилет Додатоци 3pcs Замена Хлапак Главата HQ56 HQ55 HQ4+ HQ3 Рефлекс Плус HQ6843 HQ300 HQ64 HQ916 CloseCut Хлапак Глави Одговара за Philips

MEILUGANG Мажите Електрични Жилет Додатоци 3pcs Замена Хлапак Главата HQ56 HQ55 HQ4+ HQ3 Рефлекс Плус HQ6843

DEN 1720.80

Пристапност
Во достапна форма

Пакетот вклучува : 3 x Хлапак Главата (Чешел + Машина) без package1 x brush The Жилет главата е компатибилна со следниве хлапак жилети : HQ1_ _ Серија, HQ3_ Серија,HQ300, HQ302, HQ304, HQ32, HQ320, HQ322, HQ340, HQ341, HQ342, HQ36, HQ360, HQ362, HQ380, HQ382, HQ384, HQ386, HQ34_ _ , HQ36_ _ , HQ38_ _ Series HQ4_ , HQ4_ _ , HQ44_ _ , HQ46_ _ Серија, HQ483, HQ48_ _ Series HQ5_ Серија,HQ5401, HQ5413, HQ5421, HQ5425, HQ5426, HQ5430, HQ5461, HQ5465, HQ5601, HQ5603, HQ5605, HQ5625, HQ5699, HQ5800, HQ5806, HQ5810, HQ5812, HQ5813, HQ5815, HQ5817, HQ5818, HQ5819, HQ5820, HQ5822, HQ5826, HQ5830, HQ5842, HQ5846, HQ5850, HQ5853, HQ5854, HQ5858, HQ5860, HQ5862, HQ5866, HQ5870, HQ5890, HQ5604, HQ5801, HQ5811, HQ5816, HQ5821, HQ5825, HQ5841, HQ5845, HQ5847, HQ5848, HQ5849, HQ5851, HQ5855, HQ5856, HQ5861, HQ5865, HQ5885, HQ5886, HQ5601 HQ64_ _ , HQ66_ _ , HQ6831, HQ6842, HQ6843, HQ6849, HQ6853, HQ6854, HQ6855, HQ6857, HQ6859, HQ6863, HQ6868, HQ6879, HQ6940 HQ8_ _ Series HQ902, HQ904, HQ906, HQ912, HQ914, HQ916 HS190, HS775, HS885, HS890, HS915, HS920, HS930, HS965, HS970, HS985, HS990, HS260, HS360, HS375, HS465, HS470, HS475, HS480, HS485, HS702, HS703, HS704, HS705, HS706, HS708, HS709, HS715, HS755, HS765, HS766, HS777, HS800, HS802, HS805, HS820, HS825, HS830, HS840, HS850, HS860, HS875, HS895, HS896, HS900, HS905, HS925, HS945, HS950, HS955, HS969, HS975, HS980, HS985, HS965, HS930, HS915, HS885, HS775 HP1318, HP1319, HP1323, HP1327, HP1328, HP1323, HP1328, HP1335, HP1336, HP1337, HP1338, HP1339, HP1601, HP1602, HP1604, HP1605, HP1606, HP1607, HP1608, HP1700,HP1327 D, HP1328 E, HP1337 C, 700 RL, 705 RL, 710 RL, 715 RL,720 RL, 725 RL, 750 RL, 800 RX, 805 RX, 815 RX, 825 RX, 835 RX, 850 RX, 875 RX, 885 RX, 895 RX, 900 RX, 905 RX, 915 RX, 935 RX, 945 RX, 950 RX, 955 RX, 965 PE, 965 RX, 968 RX, 985 RX, 4885 XL, 4865 XL, 4861 XL, 4853 XL, 4852 XL, 4845 XL, 4825 XL, 4825 XLD, 4821 XL, 4817 XL, 4816 XL, 4807 XL, 4805 XL, 4801 XL, 4625 X, 4608 X, 4.- Име на производ : Хлапак главата замена (Машина + Чешел). - Без пакет. - Лесно да се инсталира. - Чистење на жилет пред да ја инсталирате. - Ве молиме бидете сигурни дека и вашите жилет модел.

Главните карактеристики

Избор на клиент