.

.

Tomkity 20 Пакети за правосмукалки Компатибилен со Виндзор Сензор Професионални G1, C2,C3, К3, X, G & C Серија и Sebo & Kenmore Исправена Vacuums, Замена за 5300, 5093AM

Tomkity 20 Пакети за правосмукалки Компатибилен со Виндзор Сензор Професионални G1, C2,C3, К3, X, G & C Серија

DEN 396.72

Пристапност
Во достапна форма

Микро-филтрација правосмукалка кеси компатибилен со Виндзор Сензор, Versamatic Плус модели, Sebo automatic, Sebo, Им Kenmore Про, Kenmore 50015 Тип W, All Star Javelin, Karcher Prochem PV12, Век 400 У Vac, Triple S/SSS модели, Sanitaire SC5000 Eon, Sanitaire SC5500 Eon, го заменува дел # 5300 / 8.600-050.0/86000500 / 5300 REP. 5300 REP кеси компатибилен со SR12, СР 12, СР-12, SR15, СР 15, СР-15, SR16, СР 16, СР-16, SR17, СР 17, СР-17, SR18, СР 18, СР-18, Сензор XP12, VSP14, VSP 14, VSP-14, VSP18, VSP 18, VSP-18, X1, X4, Х5, XP2, XP-2, XP 2, БС 36, BS36, БС-36, 370 електронски, Професионални G1, G 1, Г-1, C, K, C2,C3, К3, X, G & C Серија, 12 & 15 исправена серија, (со заклучување зелена клип), 12 серија, (со заклучување зелена клип), Prosense II.Пакет вклучуваат 20 пакети вакуум кеси за Виндзор Сензор 5300 REP Професионални G1. 5300 правосмукалки помогне да се фати прашина честички од вашиот работилница или куќа, како полен, домашна прашина и други честички, ги спречува да избега, да ги задржи на затворен свеж воздух.Намалување на чистење на времето, овие S12 вакуум кеси за Виндзор прави остатоци располагање стане брзо и лесно, намалување на времето потребно да се исчисти со правосмукалка, лесно да се замени, ниту алатки потребни, нема хаос кога го замени.Компатибилност : Компатибилен со Виндзор Сензор, Versamatic Плус модели, Sebo automatic, Sebo, Им Kenmore Про, Kenmore 50015 Тип W, All Star Javelin, Karcher Prochem PV12, Век 400 У Vac, Triple S/SSS модели, Sanitaire SC5000 Eon, Sanitaire SC5500 Eon Replaces дел # 5300 / 8.600-050.0/86000500 / 5300 REPCompatible со SR12, СР 12, СР-12, SR15, СР 15, СР-15, SR16, СР 16, СР-16, SR17, СР 17, СР-17, SR18, СР 18, СР-18, Сензор XP12, VSP14, VSP 14, VSP-14, VSP18, VSP 18, VSP-18, X1, X4, Х5, XP2, XP-2, XP 2, БС 36, BS36, БС-36, 370 електронски, Професионални G1, Г-1, Г-1, C, K, C2,C3, К3, X, G & C Серија, 12 & 15 исправена серија, (со заклучување зелена клип), 12 серија, (со заклучување зелена клип), Prosense II.Пакетот вклучува : 20 пакети за замена на вакуум кеси за Виндзор Сензор 5300 REP ве Молиме Забележете : Оваа не е ОЕМ производ.Секоја употреба на името на брендот или модел ознака за овој производ е само за цели на демонстрирање на компатибилност.Бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.

Главните карактеристики

Избор на клиент