.

.

EATON CUTLER ЧЕКАН E47BLS14 ПРЕЦИЗНОСТ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ИСТОК, ENCL, СТАРТУВА WOBBLE ACTUATOR

EATON CUTLER ЧЕКАН E47BLS14 ПРЕЦИЗНОСТ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ИСТОК, ENCL, СТАРТУВА WOBBLE ACTUATOR

DEN 427.20

Пристапност
Во достапна форма

Eaton / Cutler Чекан Стартува wobble е дизајниран за ограден прецизност прекинувачи кои имаат високо моменталниот капацитет до 20 Засилувачи.Тоа има максимална оперативни сила на 2.11 оз и минимум врати сила на 0.88 оз.Таа има минимум над-патување на 0.315 Инчен и пред патување на 0.520 Инчен со максимална диференцијални движење на 0.039 Инч.Тоа е 1 NO/1 NC контакт терминали со 1/2-Инчен NPT канал влезот.

Главните карактеристики

Избор на клиент