.

.

youyu6-2o521 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување Напојување со Висока Прецизност 200V 1A 30V 5A 10A (Боја : 120V 3А)

youyu6-2o521 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување Напојување со Висока

DEN 7555.44

Пристапност
Во достапна форма

Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности. Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности. Овој објект е новиот модуларен прилагодливи напојување, првата фаза на префрлување напојување, линеарна моќ фаза е со префрлување и линеарното напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност, висока ефикасност, нема висока фреквенција зрачење пречки, за наврати на функции.Честа појава на пазарот и регулирање на трансформатор реле регулирани регулатор на притисок DC напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност карактеристики.овој производ е единствен префрлување и линеарното напојување на перформансите на портфолио и програмабилни функција, може да се широко се користат во научно-истражувачки институции, лаборатории, автоматски тест опрема, електронски тест опрема, производни линии на отпорници, релеи, мотори и други електронски Компоненти софистицирани, рутински тестови, electrolytic кондензатори софистицирани, овозможувајќи им на tantalum кондензатори, комуникациска опрема, автоматски стареење опрема и сор. Тоа е подобрена преоптоварување и краток спој, се прегрее за заштита на коло; fanless дизајн, тивко, без бучава;шатл дизајн, лесно можете да го поставите на напонот и струјата излезна вредност.Тоа ефикасно да се решава линеарното напојување, ниска ефикасност, високи калории, префрлување напојување бран голем проблем, е линеарна напојување и префрлување напојување совршена комбинација. Овој објект е новиот модуларен прилагодливи напојување, првата фаза на префрлување напојување, линеарна моќ фаза е со префрлување и линеарното напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност, висока ефикасност, нема висока фреквенција зрачење пречки, за наврати на функции. Тоа е подобрена преоптоварување и краток спој, се прегрее за заштита на коло; fanless дизајн, тивко, без бучава;шатл дизајн, лесно можете да го поставите на напонот и струјата излезна вредност 4.Честа појава на пазарот и регулирање на трансформатор реле регулирани регулатор на притисок DC напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност карактеристики.

Главните карактеристики

Избор на клиент