.

.

DIY Refitting Напон Конвертирате Одбор стабилни Перформанси за Електронска Контрола за Полнење Модул(±5V)

DIY Refitting Напон Конвертирате Одбор стабилни Перформанси за Електронска Контрола за Полнење Модул(±5V)

DEN 278.16

Пристапност
Во достапна форма

Овој производ е погоден за DIY refitting вашиот опрема.Производот е погоден за : ADC / DAC / оперативни засилувач, RS232 RS485 RS422 автобус, ниска моќност аудио напојување, итн.Модул вграден во термички исклучување функција, тековната ограничување функција, меки почеток функција, фреквенцијата на штета, излезниот напон е постабилна.Направени од високо-квалитет на електронски компоненти, може да ги одржуваат стабилни перформанси во груби средини.Висока ефикасност, конверзија ефикасност до 90%.Функција : Направен од висок квалитет на електронски компоненти, може да ги одржуваат стабилни перформанси во груби средини.Висока ефикасност, конверзија ефикасност до 90%.Компактни димензии, лесен за инсталација на повеќето електричен уред.Производот е погоден за : ADC / DAC / оперативни засилувач, RS232 RS485 RS422 автобус, ниска моќност аудио напојување, итн.Овој производ е погоден за DIY refitting вашиот опрема.Модул вграден во термички исклучување функција, тековната ограничување функција, меки почеток функција, фреквенцијата на штета, излезниот напон е постабилна.Спецификација : Влезен напон е 3~24 V,Излезен напон : ±5 V / ±6 V / ±9 V / ±10 V / ±12 V / ±15 V / ±18 V ± 24 V (Изборен)Максимална излезна моќност : 1-8 WConversion ефикасност : 70-90%Quiescent струја : 3-4m AAccuracy : ±3% позитивен напон, ±5% негативни voltage Working фреквенција : 400 KHZWorking средина температура : -40~ + 85℃Пакет листа : 1 * Модул Забелешка : актуелната производ во боја може да отстапува од фото поради светлина.Можеби постои мало отстапување во мерењето на производот.Влезниот напон не може да биде поголема од максималната текст опсег.Излезна моќност не може да биде поголема од максимално оптоварување за долго време.Текст моќ мора да биде поголема од излезна моќ, бидејќи на потрошувачката на енергија на модул себе.Со цел да се добие повеќе стабилен напон, препорачливо е дека на излез биде поголема од 10m A.

Главните карактеристики

Input voltage is 3~24V, :
Output voltage:
±5V / ±6V / ±9V / ±10V / ±12V / ±15V / ±18V ± 24V (Optional)
Maximum output power:
1-8W
Conversion efficiency:
70-90%
Quiescent current:
3-4mA
Accuracy:
±3% positive voltage, ±5% negative voltage
Working frequency:
400KHZ
Working environment temperature:
-40~ + 85℃
Package list:
1 * Module :
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light. :
There may be a slight deviation in the measurement of product. :
Input voltage cannot be greater than the maximum input range. :
Output power cannot be greater than the maximum load for a long time. :
Input power must be greater than output power because of the power consumption of the module itself. :
In order to obtain a more stable voltage, it is recommended that the output be greater than 10mA. :
Избор на клиент