.

.

Прилагодливи Overvoltage Заштита,+40℃ ~ Overvoltage Обновување на Вредноста на Потрошувачката на Енергија Низок Напон Заштитник со Пластика

Прилагодливи Overvoltage Заштита,+40℃ ~ Overvoltage Обновување на Вредноста на Потрошувачката на Енергија Низок

DEN 568.56

Пристапност
Во достапна форма

LCD екранот може да се прикаже напон.На overvoltage заштита вредност, overvoltage обновување вредност, overvoltage заштита акција време, undervoltage заштита вредност и undervoltage обновување вредност се прилагодува, лесно за ракување.Заштитник има ниска потрошувачка на енергија и долго механички живот.Оваа заштитник има ресетирате режим на избор.Со текот напон заштита, под напон заштита и други функции. 1. Со текот напон заштита, под напон заштита и други functions2. LCD екранот може да се прикаже voltage3. На overvoltage заштита вредност, overvoltage обновување вредност, overvoltage заштита акција време, undervoltage заштита вредност и undervoltage обновување вредност се прилагодува, лесно за ракување.4. Оваа заштитник има ресетирате режим selection5. Заштитник има ниска потрошувачка на енергија и долго механички живот.

Главните карактеристики

Condition:
100% Brand new
Rated voltage :
230VAC 50/60Hz :
Overvoltage protection value range :
221V-290V-OFF adjustable(default275V) :
Overvoltage recovery voltage mediation range :
216V-285V(default value245V) :
Overvoltage protection action time :
0.1s -3s (default 0.2 seconds) :
Undervoltage protection value range :
219V-150V-OFF adjustable(default170V) :
Undervoltage recovery voltage mediation range :
155V-224V( default value185V) :
Undervoltage protection action time :
0.1s -30s (default 0 :
Избор на клиент