.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 7001-KEO-22 СЕР. НА 230/240VDC UNMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 7001-KEO-22 СЕР. НА 230/240VDC UNMP-ОЕМ

DEN 1720.80

Пристапност
Во достапна форма

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).

Главните карактеристики

Избор на клиент