.

.

Igus 880-25-150-0-5 Енергија Синџир Систем, 3.31 x 11.18 Надвор, 5.91 Виткајте, 5' Должина

Igus 880-25-150-0-5 Енергија Синџир Систем, 3.31 x 11.18 Надвор, 5.91 Виткајте, 5' Должина

DEN 20109.36

Пристапност
Во достапна форма

ВНАТРЕ ШИРИНА ИНЧИ : 9.84. ВНАТРЕ ВИСИНА ИНЧИ : 2.2. НАВЕДНУВААТ РАДИУС ИНЧИ : 5.91. НАДВОР ШИРИНА ИНЧИ : 11.18. НАДВОР ВИСИНА ИНЧИ : 3.31. Igus 880-25-150-0-5 Енергија Синџир Систем, 3.31" x 11.18" Надвор, 5.91" Виткајте, 5' Length Igus Енергија Синџир Системи водич и заштити се движат кабли и црева на автоматизирана опрема.Тие може да се користи во широк спектар на апликации и ги поседува следниве карактеристики : Употреба со различни типови на движење andtravels Guidance на чувствителните автобус и datacables, како и оптичките кабли,со користење на истите техники како withelectric, гас, воздухот и течни hoseguidance Long услуга живот под многу висока loadsand бара requirements Smooth функционирање во полн спектар на ofenvironments и climates INSIDE ШИРИНА ИНЧИ : 9.84 ВНАТРЕ ВИСИНА ИНЧИ : 2.2 НАВЕДНУВААТ РАДИУС ИНЧИ : 5.91 НАДВОР ШИРИНА ИНЧИ : 11.18 НАДВОР ВИСИНА ИНЧИ : 3.31 ДОЛЖИНАТА на НОЗЕТЕ : 5 BRAND : igus MANUFACTURERS ДЕЛ БРОЈ : 880-25-150-0-5 COLOR : Black CONSTRUCTION : Инженерните Полимерни Композитни.

Главните карактеристики

Избор на клиент