.

.

youyu6-2o521 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување Напојување со Висока Прецизност 200V 1A 30V 5A 10A (Боја : 100V 10A)

youyu6-2o521 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување Напојување со Висока

DEN 1559.28

Пристапност
Во достапна форма

Напон, тековната излез) и settings (подесувања на LCD екранот може да се прикажува истовремено. Тоа е подобрена преоптоварување и краток спој, се прегрее за заштита на коло; fanless дизајн, тивко, без бучава;шатл дизајн, лесно можете да го поставите на напонот и струјата излезна вредност 4.Напон, тековната излез) и settings (подесувања на LCD екранот може да се прикажува истовремено 3.Функција : 1.Честа појава на пазарот и регулирање на трансформатор реле регулирани регулатор на притисок DC напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност карактеристики.Честа појава на пазарот и регулирање на трансформатор реле регулирани регулатор на притисок DC напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност карактеристики.Тоа ефикасно да се решава линеарното напојување, ниска ефикасност, високи калории, префрлување напојување бран голем проблем, е линеарна напојување и префрлување напојување совршена комбинација. Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности. Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности. Овој објект е новиот модуларен прилагодливи напојување, првата фаза на префрлување напојување, линеарна моќ фаза е со префрлување и линеарното напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност, висока ефикасност, нема висока фреквенција зрачење пречки, за наврати на функции.Тоа ефикасно да се решава линеарното напојување, ниска ефикасност, високи калории, префрлување напојување бран голем проблем, е линеарна напојување и префрлување напојување совршена комбинација. Тоа е подобрена преоптоварување и краток спој, се прегрее за заштита на коло; fanless дизајн, тивко, без бучава;шатл дизајн, лесно можете да го поставите на напонот и струјата излезна вредност. Производот е прилагодлив DC напојување со струја, напон, струја, континуирано прилагодливи, постојан проток регулатор со автоматска конверзија на висока прецизност DC стабилно напојување, излезниот напон од 0 volts од трансферот, произволно избрани во рамките на оценет опсег, тековната ограничување заштита точка може да бидат произволно избрани, излезна моќ може да биде континуирано прилагодливи во рамките на оценет опсег.

Главните карактеристики

Избор на клиент