.

.

PJinloog-Времето Појас 2 парчиња XL Затворена Јамка Гума Времето Појас, 88XL /90/92/94/96/98/100/102/104/110XL, Макара Појас, 10мм Ширина Прецизни Димензии (Ширина : 104XL)

PJinloog-Времето Појас 2 парчиња XL Затворена Јамка Гума Времето Појас, 88XL /90/92/94/96/98/100/102/104/110XL,

DEN 1452.00

Пристапност
Во достапна форма

Погоден за 3 D печатач, фен, dishwashers, пакување, машини, инк-џет печатач, транспортни и др. 90 XL Гума 45 10мм 5.08 mm 228.6 мм Црно 2 парчиња 92 XL Гума 46 10мм 5.08 mm 233.68 мм Црно 2 парчиња 94 XL Гума 47 10мм 5.08 mm 238.76 мм Црно 2 парчиња 96 XL Гума 48 10мм 5.08 mm 243.84 мм Црно 2 парчиња 98 XL Гума 49 10мм 5.08 mm 248.92 мм Црно 2 парчиња 100 XL Гума 50 10мм 5.08 mm 254mm Црна 2 парчиња 102 XL Гума 51 10мм 5.08 mm 259.08 мм Црно 2 парчиња 104 XL Гума 52 10мм 5.08 mm 264.16 мм Црно 2 парчиња 106 XL Гума 53 10мм 5.08 mm 269.24 мм Црно 2 парчиња 108 XL Гума 54 10мм 5.08 mm 274.35 мм Црно 2 парчиња 110 XL Гума 55 10мм 5.08 mm 279.4 мм Црно 2 парчиња *Забелешка : Било кои други ширина на XL времето појас се достапни.Тука се и други модели на XL видот на мерењето ремени, ве молиме кликнете на десното модел.XL Видот на Мерењето Ремени (10мм Ширина) 60 XL /64 XL /68 XL /70 XL /72 XL /74 XL /76 XL /78 XL /80 XL /82 XL /84 XL /86 XL 88 XL /90 XL /92 XL /94 XL /96 XL /98 XL /100 XL /102 XL /104 XL /106 XL /108 XL /110 XL 112 XL /114 XL /116 XL /118 XL /120 XL/ 122 XL /124 XL/ 126 XL /128 XL /130 XL /132 XL /134 XL 136 XL /138 XL /140 XL /142 XL /144 XL /146 XL /148 XL /150 XL /152 XL /154 XL /156 XL 158 XL /160 XL /162 XL /164 XL /166 XL /168 XL /170 XL /172 XL /174 XL 176 XL /178 XL /180 XL 182 XL/ 184 XL /186 XL /188 XL /190 XL /192 XL /194 XL /196 XL /198 XL /200 XL /202 XL /204 XL 206 XL /208 XL /210 XL /212 XL /214 XL /216 XL /218 XL /220 XL /224 XL /226 XL /228 XL /230 XL 234 XL /236 XL /238 XL /240 XL /244 XL /246 XL /248 XL /250 XL /254 XL /256 XL /260 XL /262 XL 264 XL /266 XL /270 XL /276 XL /280 XL /282 XL /286 XL /290 XL /296 XL /300 XL /304 XL /306 XL 310 XL /312 XL /316 XL /320 XL /322 XL /326 XL /330 XL /334 XL /336 XL /338 XL /340 XL /348 XL 350 XL /352 XL /356 XL /360 XL /364 XL /370 XL /372 XL /376 XL /380 XL /382 XL /384 XL /390 XL 392 XL /396 XL /400 XL /412 XL /420 XL /424 XL /430 XL /432 XL/434 XL /438 XL /450 XL /460 XL 470 XL /480 XL /490 XL /492 XL /498 XL /506 XL /510 XL /514 XL /522 XL /530 XL /532 XL /564 XL 570 XL /572 XL /580 XL /592 XL /600 XL /612 XL /616 XL /630 XL /648 XL /670 XL /690 XL /700 XL 720 XL /730 XL /736 XL /770 XL /828 XL /850 X.90 XL Гума 45 10мм 5.08 mm 228.6 мм Црно 2 парчиња. 92 XL Гума 46 10мм 5.08 mm 233.68 мм Црно 2 парчиња. 94 XL Гума 47 10мм 5.08 mm 238.76 мм Црно 2 парчиња.Мерењето макара има висок квалитет сјајна површина изглед и стабилна конструкција.

Главните карактеристики

Избор на клиент