.

.

M5RU Преносни Лабораторија за Напојување 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување Напојување со Висока Прецизност 200V 1A 30V 5A 10A Напонски

M5RU Преносни Лабораторија за Напојување 400V 1А DC Напојување, Програмабилни Лабораториско Напојување Префрлување

DEN 1860.00

Пристапност
Во достапна форма

Честа појава на пазарот и регулирање на трансформатор реле регулирани регулатор на притисок DC напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност карактеристики. Производот е прилагодлив DC напојување со струја, напон, струја, континуирано прилагодливи, постојан проток регулатор со автоматска конверзија на висока прецизност DC стабилно напојување, излезниот напон од 0 volts од трансферот, произволно избрани во рамките на оценет опсег, тековната ограничување заштита точка може да бидат произволно избрани, излезна моќ може да биде континуирано прилагодливи во рамките на оценет опсег.овој производ е единствен префрлување и линеарното напојување на перформансите на портфолио и програмабилни функција, може да се широко се користат во научно-истражувачки институции, лаборатории, автоматски тест опрема, електронски тест опрема, производни линии на отпорници, релеи, мотори и други електронски Компоненти софистицирани, рутински тестови, electrolytic кондензатори софистицирани, овозможувајќи им на tantalum кондензатори, комуникациска опрема, автоматски стареење опрема и сор. Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности.Тоа ефикасно да се решава линеарното напојување, ниска ефикасност, високи калории, префрлување напојување бран голем проблем, е линеарна напојување и префрлување напојување совршена комбинација. Производот е прилагодлив DC напојување со струја, напон, струја, континуирано прилагодливи, постојан проток регулатор со автоматска конверзија на висока прецизност DC стабилно напојување, излезниот напон од 0 volts од трансферот, произволно избрани во рамките на оценет опсег, тековната ограничување заштита точка може да бидат произволно избрани, излезна моќ може да биде континуирано прилагодливи во рамките на оценет опсег. Овој објект е новиот модуларен прилагодливи напојување, првата фаза на префрлување напојување, линеарна моќ фаза е со префрлување и линеарното напојување, во споредба со висока точност, бранување, висока стабилност, висока ефикасност, нема висока фреквенција зрачење пречки, за наврати на функции. Овој производ усвојува microcomputer контрола, компјутер линк може да биде произволно го поставите саканата напон и струја вредности.

Главните карактеристики

Избор на клиент