.

.

Преносни Побезбедно Преносни Reciprocating Видов Адаптер, Reciprocating Видов Адаптер, 707g Дрво за Дрво Столар Метал Cutting

Преносни Побезбедно Преносни Reciprocating Видов Адаптер, Reciprocating Видов Адаптер, 707g Дрво за Дрво Столар

DEN 1149.36

Пристапност
Во достапна форма

Ние ќе ви испратиме е-подарок карта за куповната цена на вашиот опфатени производ.Во некои случаи, ние ќе го замени или поправи тоа.Внесување моќ зависи од вашите сопствени електрични вежба, па тоа не е одреден број.Овој пренослив reciprocating видов комплет промени електрични вежба во reciprocating видов.Ергономски рачка која е многу полесно и побезбедно за носење.Вклучувајќи 1pcs reciprocating видов Комплет, 3pcs reciprocating видов ножеви, 1pcs wrenc.Безбедноста на пила, ефикасно да се подобри ефикасноста на вашата работа. 1. Овој пренослив reciprocating видов комплет промени електрични вежба во reciprocating видов. 2. Вклучувајќи 1pcs reciprocating видов Комплет, 3pcs reciprocating видов ножеви, 1pcs клуч. 3. Ергономски рачка која е многу полесно и побезбедно за носење. 4. Внесување моќ зависи од вашите сопствени електрични вежба, па тоа не е одреден број. 5. Безбедноста на пила, ефикасно да се подобри ефикасноста на вашата работа. 6. Одговара за дрво, метал cutting. 7.Во споредба со традиционалните електрични пили,ова Reciprocating Видов е лесен и пренослив.

Главните карактеристики

Type:
Reciprocating Saw Adapter
Connecting rod:
8mm/0.3in
Saw blade length:
240mm/9.4in,150mm/5.9in,100mm/3.9in
Weight:
Approx.707g/24.9oz
  :
Package list:
1 x Portable Reciprocating Saw Adapter :
3 x Reciprocating Saw :
1 x wrench :
Note:
1, Need self-provided plug-in electric drill of 10 mm, suggest operation within 5 cm of wood, metal plate within 5 mm :
2, operation effect is affected by the electric drill power and speed, according to the specific job requirements change electric drill, please suggest professional reciprocating saw high efficiency requirement :
3, Saw blade is reciprocating saw blade generic, it is easy to buy on the market :
Избор на клиент