.

.

ДИОДИ BAT54STA BAT54 Серија 200 mA 30 V 4 uA Силикон Epitaxial Schottky Бариера Диоди - SOT 23 - 3000 item(s)

ДИОДИ BAT54STA BAT54 Серија 200 mA 30 V 4 uA Силикон Epitaxial Schottky Бариера Диоди - SOT 23 - 3000 item(s)

DEN 8186.64

Пристапност
Во достапна форма

Average Output Current-Max : 200 m A.Rep Pk Reverse Voltage-Max : 30 V. Не-rep Pk Forward Current-Max : 600 м.Forward Voltage : 800 m V.Reverse Current Max : 4 µA.BAT54 Серија 200 m A 30 V 4 u A Силикон Epitaxial Schottky Бариера Диоди - SOT 23 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Главните карактеристики

Избор на клиент