.

.

Брег До Брег 204BBAR Топката Имајќи

Брег До Брег 204BBAR Топката Имајќи

DEN 177.12

Пристапност
Во достапна форма

Произведен да AFBMA стандарди користејќи високо квалитетни материјали.OE одговара, форма и функција.Компонентите се примерокот се проверуваат во секој процес за да се обезбеди сите димензионални и визуелни спецификации се исполнети.Precsion тркала лежишта се произведени во фабрики кои имаат ISO/TS 16949 : 2002 заверена системите за управување со квалитетот. 100% завршна инспекција пред пакување обезбедува највисоко ниво на квалитет.Брег До Брег топката, конусни, и тркалото лежишта се произведени во фабрики кои имаат Брег До Брег заверена системите за управување со квалитетот.Компонентите се примерокот се проверуваат во секој процес за да се обезбеди сите димензионални и визуелни спецификации се исполнети. 100 проценти завршна инспекција пред пакувањето е направено од осигурувањето на највисоко ниво на квалитет.

Главните карактеристики

Избор на клиент