.

.

DJASM 640X 1280X 2000X HD Биолошки Микроскоп Monocular Студент Образование LED Светло Телефон Носителот Електронски Окулар (Боја : Бела, Големина : Package4)

DJASM 640X 1280X 2000X HD Биолошки Микроскоп Monocular Студент Образование LED Светло Телефон Носителот Електронски

DEN 16231.92

Пристапност
Во достапна форма

Целосно обложени стакло оптика, полн метал леќа тело, со еден око на главата.На rotatable целна стои со три цели.Коаксијален крупни и фино прилагодување на копчиња, прилагодлив оружје (45 ° до 90 °), удобно да се види.Мора да се осветлени со природна светлина преку огледалото.Микроскоп има здрав метал рака, што го прави одлична вредност за парите.Цели : 4x, 10x и 40x S цели.Спецификација : Пакет 1 : 40 X-640 X (40 X 64 X 100 X 160 X 400 X 640 X) 1 x Microscope домаќин 1 x185 цел леќа : 4x, 10x, 40x S 1 x WF10 X окуларот 1 x WF16 X окуларот 1 x 3 око LED светло (Без батерија) 1 x мобилен телефон стојат 1x 5 PCS стакло слајд specimens Package 2 : 40 X-1280 X (40 X 64 X 100 X 128 X 160 X 200 X 320 X 400 X 640 X 800 X 1280 X) 1 x Microscope домаќин 1 x185 цел леќа : 4x, 10x, 40x S 1 x WF10 окуларот 1 x WF16 окуларот 1 x 2 X мултипликатор 1 x 3 око LED светло (Без батерија) 1 x мобилен телефон стојат 1x 5 PCS стакло слајд specimens Package 3 : 40 X-2000 X (40 X 64 X 100 X 128 X 160 X 200 X 250 X 320 X 400 X 500 X 640 X 800 X 1000 X 1280 X 2000 X) 1 x Microscope домаќин 1 x185 цел леќа : 4x, 10x, 40x S 1 x WF10 X окуларот 1 x WF16 X окуларот 1 x WF25 X окуларот 1 x 2 X мултипликатор 1 x 3 око LED светло (Без батерија) 1 x мобилен телефон стојат 1x 5 PCS стакло слајд specimens Package 4 : 40 X-640 X(Електронски множители 200 X-2000 X) 1 x Microscope домаќин 1 x185 цел леќа : 4x, 10x, 40x S 1 x WF10 X окуларот 1 x WF16 X окуларот 1 x 3 око LED светло (Без батерија) 1 x мобилен телефон стојат 1x 5 PCS стакло слајд примероци 1x 1.3 MP електронски окулар (електронски повеќе од 50 X) За Windows system Package се Вклучени : микроскоп*1set If имате било какви прашања во врска со производ, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и да ви даде задоволителен одговор.Биолошките микроскоп погоден за училишта, лаборатории, дома образование и истражувања, итн.

Главните карактеристики

Package 1:
40X-640X (40X 64X 100X 160X 400X 640X)
1 xMicroscope host :
1 x185 objective lens:
4x, 10x, 40xS
1 x WF10X eyepiece :
1 x WF16X eyepiece :
1 x 3 eye LED light (Without battery) :
1 x mobile phone stand :
1x 5PCS glass slide specimens :
Package 2:
40X-1280X (40X 64X 100X 128X 160X 200X 320X 400X 640X 800X 1280X)
1 xMicroscope host :
1 x185 objective lens:
4x, 10x, 40xS
1 x WF10 eyepiece :
1 x WF16 eyepiece :
1 x 2X multiplier :
1 x 3 eye LED light (Without battery) :
1 x mobile phone stand :
1x 5PCS glass slide specimens :
Package 3:
40X-2000X (40X 64X 100X 128X 160X 200X 250X 320X 400X 500X 640X 800X 1000X 1280X 2000X)
1 xMicroscope host :
1 x185 objective lens:
4x, 10x, 40xS
1 x WF10X eyepiece :
1 x WF16X eyepiece :
1 x WF25X eyepiece :
1 x 2X multiplier :
1 x 3 eye LED light (Without battery) :
1 x mobile phone stand :
1x 5PCS glass slide specimens :
Package 4:
40X-640X(Electronic multiples 200X-2000X)
1 xMicroscope host :
1 x185 objective lens:
4x, 10x, 40xS
1 x WF10X eyepiece :
1 x WF16X eyepiece :
1 x 3 eye LED light (Without battery) :
1 x mobile phone stand :
1x 5PCS glass slide specimens :
1x 1.3MP electronic eyepiece (electronic multiple of 50X) For Windows system :
Package Included:
microscope*1set :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
The biological microscope suitable for schools, laboratories, home education or research, etc. :
Избор на клиент