.

.

60MHz Мозаик Панел Функција Сигнал Генератор ДДС Dual Channel Сигнал Извор

60MHz Мозаик Панел Функција Сигнал Генератор ДДС Dual Channel Сигнал Извор

DEN 2277.60

Пристапност
Во достапна форма

Синусен облик Фреквентен Опсег : 0-60 MHz.Квадратен Бран /Триаголник Бран Фреквентен Опсег : 0-25 MHz.Пулсен Бран / TTL Дигитални Бран / Произволни Бран Фреквентен Опсег : 0-6 MHz.Пулс Ширина на Вредноста Опсег : 25ns-4000s.Минималната Фреквенција Резолуција : 0.01 µHz (0.00000001).Фреквенциски Карактеристики : синусен облик Фреквентен Опсег : 0-60 MHz Квадратен Бран /Триаголник Бран Фреквентен Опсег : 0-25 MHz Пулсен Бран / TTL Дигитални Бран / Произволни Бран Фреквентен Опсег : 0-6 MHz Пулс Ширина на Вредноста Опсег : 25ns-4000s Минималната Фреквенција Резолуција : 0.01 µHz (0.00000001) Фреквенција Точност : ±20ppm Фреквенција Стабилност : ±1ppm/3 H Бранови Карактеристики Бранови Должина : 2048 Поени Бранови Земање мостри Стапка : 266 MSa/s Вертикални Бранови Резолуција : 14 делчиња Синусоидален Хармонично Сузбивање : ≥45d Bc (.

Главните карактеристики

Избор на клиент