.

.

D&D PowerDrive D489-3M-23 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive D489-3M-23 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 437.28

Пристапност
Во достапна форма

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.D489-3 M-23 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D489-3 M-23 Појас Тип D3 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 19.25 489 Врвот Ширина 0.91 23 Појас Длабочина 0.122047244 3.1 Материјал Neoprene Заб Профил D3 M.Произведено во Кина.D489-3 M-23 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D489-3 M-23 Појас Тип D3 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 19.25 489 Врвот Ширина 0.91 23 Појас Длабочина 0.122047244 3.1 Материјал Neoprene Заб Профил D3 M.

Главните карактеристики

Избор на клиент