.

.

CNC Dual Channel ДДС Функција Произволни Бранови Сигнал Генератор Пулс Сигнал Извор Фреквенција Метар

CNC Dual Channel ДДС Функција Произволни Бранови Сигнал Генератор Пулс Сигнал Извор Фреквенција Метар

DEN 1898.40

Пристапност
Во достапна форма

Број На Канали : 2 Канали.Фреквентен Опсег : 0~25 MHz.Пропусниот опсег : 0~100 KHz.Повратен Сигнал : -20 V~20 V.Излезна Струја : 1А (max).Фреквенциски Карактеристики : синусен облик Фреквентен Опсег : 0~60 MHz Фреквентен Опсег : 0~25 MHz Пулсен Бран Фреквентен Опсег : 0~6 MHz Пулс Ширина на Вредноста Опсег : 25ns-4000s Квадратен Бран се Зголеми Време : ≤10ns Минималната Фреквенција Резолуција : 0.01 µHz (0.00000001) Фреквенција Точност : ±20ppm Фреквенција Стабилност : ±1ppm/3h Бранови Должина : 2048 Поени Бранови Земање мостри Стапка : 266 MSa/s Вертикални Бранови Резолуција : 14 делчиња Амплитудата Резолуција : 1m V Амплитудата Стабилност : ±0.5%/5h Амплитудата Рамност : ± 5% (.

Главните карактеристики

Избор на клиент