.

.

Мозаик Панел Функција Сигнал Генератор ДДС Dual Channel Сигнал Извор

Мозаик Панел Функција Сигнал Генератор ДДС Dual Channel Сигнал Извор

DEN 1744.80

Пристапност
Во достапна форма

Синусен облик Фреквентен Опсег : 0-15 MHz.Квадратен Бран /Триаголник Бран Фреквентен Опсег : 0-15 MHz.Пулсен Бран / TTL Дигитални Бран / Произволни Бран Фреквентен Опсег : 0-6 MHz.Пулс Ширина на Вредноста Опсег : 100ns-4000s.Фреквенција Точност : ±20ppm.Фреквенциски Карактеристики : синусен облик Фреквентен Опсег : 0-15 MHz Квадратен Бран /Триаголник Бран Фреквентен Опсег : 0-15 MHz Пулсен Бран / TTL Дигитални Бран / Произволни Бран Фреквентен Опсег : 0-6 MHz Пулс Ширина на Вредноста Опсег : 100ns-4000s Минималната Фреквенција Резолуција : 0.01 µHz (0.00000001) Фреквенција Точност : ±20ppm Фреквенција Стабилност : ±1ppm/3 H Бранови Карактеристики Бранови Должина : 2048 Поени Бранови Земање мостри Стапка : 266 MSa/s Вертикални Бранови Резолуција : 14 делчиња Синусоидален Хармонично Сузбивање : ≥45d Bc (.

Главните карактеристики

Избор на клиент