.

.

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 52mm OD 45mm ID 3.5 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена, Пакет од 5(Fluorkautschuk-O-Ringe, 52 мм АД 45 mm ID 3,5 мм Breite FKM-Dichtungsdic

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 52mm OD 45mm ID 3.5 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена,

DEN 2090.40

Пристапност
Во достапна форма

KFid Fran Флуор Гума O-Прстени, 52mm OD 45mm ID 3.Флуор гума О-прстен овозможува запечатување и го спречува протекување за широк спектар на апликации, како што авто, водовод, машини, хидраулични и пневматски поправки, итн.

Главните карактеристики

Избор на клиент