.

.

Мртвите Земјоделците Кафе, Премија Unroasted Колумбиската Кафе Грав, Специјалност Кафе Микро-Многу, Еден Потекло, Директна Трговија, 77 Килограми, Зелена

Мртвите Земјоделците Кафе, Премија Unroasted Колумбиската Кафе Грав, Специјалност Кафе Микро-Многу, Еден Потекло,

DEN 5016.00

Пристапност
Во достапна форма

Unroasted Зелено Кафе Грав, Еден Потекло Колумбија, Специјалност Микро-Многу.Пинк Бурбон Кафе Грав.Земјата : Колумбија Región : Huila Општината : Сан Адолфо Соработка : Asomujer Фарма : Неколку Фармери.Надморска височина : 1650 - 1800 mas Категорија : Специјалност Микро-многу Cultivar : Пинк Бурбон.Процес : Целосно ги Изми Сушење : Сонце сушена Белешки : Мандарина, боровинки, флорални, црвено овошје, мед.SCA резултат : 86.75. Земјата : Колумбија Región : Huila Општината : Сан Адолфо Соработка : Asomujer Фарма : Неколку Фармери надморска Височина : 1650 - 1800 masl Категорија : Специјалност Microlot Cultivar : Пинк Бурбон.Жетвата : Ноември - Јануари / Мај - Јули Процес : Целосно ги Изми Сушење : Сонце сушена Белешки : Мандарина, боровинки, флорални, црвено овошје, мед.SCA резултат : 86.75 CUPPING Мирис : -8.25 Арома : -8.25 Вкус : 8.25 По вкус : 8.00 Киселоста : -8.00 Телото : -8.00 Рамнотежа : -8.00 Униформност : -10.00 Чиста чаша : -10.00 Сладост : -10.00 Севкупната оценка : 86.75 SCA резултат : -86.75.

Главните карактеристики

Избор на клиент