.

.

Benchtop LCR Метар 1mHz да 5.5 MHz, НФ Корп ZM2376

Benchtop LCR Метар 1mHz да 5.5 MHz, НФ Корп ZM2376

DEN 719.76

Пристапност
Во достапна форма

Benchtop високи перформанси мерен инструмент.Основна точност : 0.8%.Максимална фреквенција е 5.5 MHz.соодветните речиси сите електрични делови.Високи перформанси резултати со мало отстапување, добра reproducibility на мерење.Вградена пристрасност напојување до 5 V.За поништување на напон лесно за мали батеријата мерења.Дизајн, развој и производство во Јапонија.Корекција функции (Отвори корекција, кратко поправање, оптоварување корекција, кабел должина корекција).Подесување и корекција на вредноста меморија (32 сетови, switchable да бидат зачувани на non-volatile memory).Monitor display (напон и струја).Испуштање заштита.Апликативен софтвер (Комплет).Примерок програма (C #, VB.NET) се вклучени.Lab VIEW возачот вклучени (ZM2371 и ZM2372).IVI инструмент возачи вклучени (Lab VIEW возачи автоматски генерирани на Lab VIEW систем) (ZM2376).

Главните карактеристики

Избор на клиент